10.05.2023, 17:21

"Наступні марки будемо гасити вже у поштових відділеннях у Луганщини", - Артем Лисогор 

Оксана Мовчан | Всі новини автора
марка

У погашенні нового поштового блоку "Слава Силам оборони й безпеки України! Гвардія наступу" взяв участь голова ЛОВА Артем Лисогор та герої з Луганщини.

Про це в ]]>Telegram]]> повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор, передає Час Пік.

Луганщина сьогодні – найгарячіша точка на військовій мапі України, наші Захисники щодня відбивають по декілька ворожих атак. Їм дуже важливо відчувати підтримку українців. 

"Сподіваюсь, що наступні марки з серії "Гвардія наступу" будемо гасити вже у поштових відділеннях "Укрпошти" на Луганщині", - написав він.

На трьох марках, які містить блок, зображені бійці Національної гвардії, Державної прикордонної служби та Національної поліції України.

Тож до спецпогашення долучились її герої з Луганщини: Олександр Твердохліб – бригада "Лють", Денис Нохрін – НГУ, Олександр Осипець – Луганський прикордонний загін та Олег Григоров – ГУНП у Луганській області.

Очільник Луганщини подякував "Укрпошті" саме за серію марок "Сили оборони та безпеки України". Дуже символічним є штемпель, який стоїть на марці "Час повертати своє" - "Луганська область: 09.05.2023".

Як повідомив керівник Донецької філії «Укрпошти» Вадим Шестопалов, попереду у серії – випуск марок, присвячених ГУР та СБУ.

"Наші військові готові звільняти Луганщину, а ми – відбудовувати свої міста та селища", - підкреслив Артем Лисогор.

Читайте також:

Компенсація за втрачене або пошкоджене житло: Лисогор розповів про порядок та способи подання заявок

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк