13.05.2023, 10:46

"Що робити? Вже пора бігти? І куди?": У жителів Луганська зростають панічні настрої після "прильотів" по глибоким тилам

Иллюстративное фото / Открытый источник

Мешканці окупованого Луганська та низки міст "ЛНР", яких нібито бомбардували протягом 8 років, чомусь панікують після кількох влучних "прильотів" з наслідками. У багатьох вже "чемоданний настрій".

У багатьох "почекунів" та любителів "руського миру" в "ЛНР" натхненний настрій змінився на тривогу та навіть паніку. Це стосується й "нових російських територій" й тих, хто вже 9 років мешкає в окупації, повідомляє Час Пік.

Одні раптом прозріли, зрозумівши, що "руський мир" не такий щедрий, ситний та безпечний. Інші нарешті відчули, що таке, коли "бомблять".

Вистачило кількох влучних ударів по тилах ворога, щоб окупанти почали готуватися до можливої екстреної "евакуації", а мирне населення почало замислюватися про переїзд. "Руський мир" виявився не таким вже й затишним та безпечним.

Багато хто не хоче зриватися з насиджених місць, але бояться, що після приходу ЗСУ їм не зносити голови.

Тільки от бігти багатьом нікуди. Українських родичів вони зрадили, поливаючи брудом упродовж 9 років. А росіянам вони не потрібні – мешканців Донбасу "жалко" на відстані, а у Росії вони – чужі, оскільки в росіян своїх проблем вистачає.

Ось і настав час, коли одні згадали про український паспорт, прихований "про всяк випадок", а інші ламають голову - куди бігти та як врятувати свою дупу...

новости соцсетей новости соцсетейновости соцсетей

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться трейлер нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн", перша серія якого з’явиться в мережі наступного тижня. Це невеличкі сатиричні історії з життя веселих хробачків. Інтерв'ю з автором мультсеріалу читайте тут.

Читайте також:

"Свято вдалося": в мережі з'явилися кадри наслідків "прильотів" у Луганську

"Перетворилось на типове російське стадо": У мережі розповіли про населення окупованого Луганська

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк