14.05.2023, 20:44

"Продовжуємо рухатись вперед на Бахмутському напрямку", - Ганна Маляр

Оксана Мовчан | Всі новини автора
Маляр

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр повідомила про просування ЗСУ в районі Бахмута. Але зауважила, що у самому місті тривають жорстокі бої.

Про це, у своєму ]]>Telegram]]>, повідомляє Ганна Маляр, передає Час Пік.

"Наші підрозділи за сьогоднішній день захопили більше десяти ворожих позицій на півночі та півдні околиць Бахмута та зачистили значну площу лісового масиву в районі Іванівського. Взято в полон ворожих солдатів з різних частин", - написала вона.

Проте, за словами Маляр, ситуація на цьому напрямку складна. Натомість українські військові діють "твердо, рішуче і професійно".

"Всупереч всім обставинам. Коли неймовірне ймовірно. Хто знає реальну обстановку і знаходиться зараз там, розуміє всю гостроту ситуації. Це коли 1 метр по складності виконання завдань вартує 10 км. Наші діють на межі надлюдських можливостей. Діють твердо, рішуче і професійно", - наголосила заступниця міністра оборони України.

Ганна Маляр також зазначила, що окупанти намагаються просуватись у Бахмуті, знищуючи все на своєму шляху. Зараз там тривають жорстокі бої. Вона додала, що завдяки воїнам ЗСУ окупанти не можуть оточити Бахмут. 

"Командувач Сирський тримає ситуацію під контролем. Аналізує, планує, приймає рішення. Як і мусить бути, справжній бойовий генерал з військом у найгарячіші моменти. Поруч з ним вміло керують підпорядкованими військами бригадні генерали Богомолов і Гнатов. Вони реалізовують загальний замисел операції", - написала Маляр. 

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться трейлер нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн", перша серія якого з’явиться в мережі наступного тижня. Це невеличкі сатиричні історії з життя веселих хробачків. Інтерв'ю з автором мультсеріалу читайте тут.

Читайте також:

"Що відбувається у місті": в окупованому Луганську неспокійно

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк