15.05.2023, 13:45

Нові прильоти в Кремінній: Що відомо станом на зараз

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Кремінна

У мережі повідомили про нові прильоти в тимчасово окуповану Кремінну Луганської області. Станом на зараз відомо про 10 постраждалих.

Про це повідомляє Telegram-канал "]]>Донбас Оперативний]]>" з посиланням на місцеві чати, передає Час Пік.

За словами автора повідомлення, сьогодні у Кремінну прилетіло 4 ракети, були влучання у різних районах міста. Крім того, пошкоджені об'єкти, транспорт та є постраждалі:

"Прильоти були в районі проспекту, біля "Хитрого" ринку і біля готелю. Начебто 4 ракети. 10 людей поранено, 2 автомобілі згоріло", — йдеться у повідомленні.

Наразі більш детальної інформації, а також фото чи відеодоказів немає. Окупанти у своїх джерелах станом на зараз про прильоти не повідомляли нічого.

Нагадаємо, що в Кремінній стало дуже гучно, тепер окупанти "закликають" мирних жителів до евакуації. Крім того, загарбники також біжать, оскільки стало дуже "гучно". Саме місто з 10 травня закрите для в'їзду та виїзду. У місто пропускають лише тих, хто має місцеву реєстрацію.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться трейлер нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн", перша серія якого з’явиться в мережі наступного тижня. Це невеличкі сатиричні історії з життя веселих хробачків. Інтерв'ю з автором мультсеріалу читайте тут.

Читайте також: "Щось сильно горить і вибухає": у мережі повідомляють про "прильоти" у Луганську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк