16.05.2023, 10:52

"Куди стукати? Куди дзвонити?": Сєвєродончанка розповіла про викрадення "вагнерівцями" двох людей та авто

Северодонецк, война

Жінка з Сєвєродонецька в телефонній розмові розповіла про викрадення "вагнерівцями" двох мирних мешканців та незаконне привласнення автомобіля.

В окупованих містах Луганщини продовжується повне свавілля. Мирні люди не знають, у кого просити допомоги та де шукати захисту, повідомляє Час Пік.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР) опублікувало чергове перехоплення телефонної розмови мешканки Сєвєродонецька зі своєю знайомою. З розмови стає ясно, що в окупованому місті люди живуть у страху, вони безправні та беззахисні.

У Сєвєродонецьку господарюють "визволителі". Будь-якої миті й будь-якого цивільного можуть затримати "до з'ясування". І після "профілактичних бесід" повертаються не всі...

На Луганщині тривають запеклі бої. Окупанти зазнають величезних втрат, але не відмовляються від планів захопити всю територію Луганщини. Окупанти підтягують підкріплення - "м'ясо" та техніку. Стало відомо, що в напрямку Луганської області РФ перекинула ешелон з Білорусі.

Тим часом на окупованих територіях зростають панічні настрої. "Визволителі" готуються до можливої екстреної "евакуації", а місцеві "почекуни" та колаборанти замислюються про "запасний аеродром".

Багато хто планує рвонути до Росії, коли почнеться наступ ЗСУ. Але там на них не чекають! Росіянка популярно пояснила, що буде із зрадниками, які вирішать тікати з України до РФ.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться трейлер нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн", перша серія якого з’явиться в мережі наступного тижня. Це невеличкі сатиричні історії з життя веселих хробачків. Інтерв'ю з автором мультсеріалу читайте тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк