17.05.2023, 14:34

Завод у Сватовому та сміттєзвалище у Підгорівці: Що відомо про пожежі на Луганщині

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Луганська область

На тимчасово окупованій Луганщині в декількох районах з різних причин спалахнули пожежі. Наразі відомо про горіння сміттєзвалища у районі Підгорівки Старобільського району та пожежу на заводі у Сватовому.

Про це стало відомо з Telegram-каналу "]]>Старобільськ life]]>", передає Час Пік.

Повідомляється, що у Сватовому сьогодні вранці сталася пожежа на Слобожанському заводі продтоварів. Зазначається, що це підприємство спеціалізується на виробництві олії:

"Коли рятувальники прибули на місце події, горіли місткості з перлітом — матеріалом, який використовується як звукоізолятор та утеплювач", — йдеться у повідомленні.

Станом на зараз відомо, що внаслідок пожежі було знищено 8 місткостей, кожна містила по 200 літрів.

Крім того, пожежа виникла у районі Підгорівки. Там уже другий день поспіль горить сміттєзвалище. Повідомляється, що наразі причина загорання невідома.

Зауважимо, що станом на зараз більш детальної інформації, а також фото- чи відеодоказів цьому немає. Тому спростувати чи підтвердити цю інформацію щодо окупованих міст неможливо.

Раніше повідомлялось, що в окупованому Сватовому Луганської області, за словами очевидців, панує "сухий закон" та навіть працює пошта. "Гостей" поменшало та стало тихіше.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: В одному зі звільнених сіл Луганщини не залишилося жодного мешканця

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк