18.05.2023, 09:19

"Це пекло": Мар'їнка та Бахмут перетворилися на суцільні руїни – фото

Марьинка. Сплошные руины...

Мар'їнка та Бахмут залишаються одними з найгарячіших точок на Донбасі. Міста перетворилися на суцільні руїни, але російська орда продовжує поливати їх смертоносним вогнем.

Як повідомляє Генштаб ЗСУ, противник продовжує зосереджувати основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках. В епіцентрі бойових дій, як і раніше, залишаються Бахмут та Мар'їнка, передає Час Пік.

Міста Мар'їнка та Бахмут Донецької області залишаються одними із найгарячіших точок на Донбасі.

Російські окупанти безперервно обстрілюють та атакують населені пункти. Після інтенсивних бойових дій Мар'їнка та Бахмут перетворилися на суцільні руїни.

На місці житлових будинків – гори бетону, дороги та поля усипані сотнями вирв від снарядів. І навіть це не зупиняє російських "визволителів" - вони продовжують стирати з лиця землі зруйновані міста...

Так виглядає Мар'їнка після приходу "руського миру":

Так выглядит Марьинка после прихода "русского мира" Так выглядит Марьинка после прихода "русского мира" Так выглядит Марьинка после прихода "русского мира" Так выглядит Марьинка после прихода "русского мира"

В районі Бахмута тривають запеклі бої. Росіяни зазнають величезних втрат, кидають у бій нові сили, поливають місто смертоносним вогнем, але не можуть зламати опір захисників Бахмута та дух українських воїнів.

Американська аерокосмічна компанія Maxar Technologies надала доступ до супутникових знімків Бахмута. Можна порівняти стан міста у травні 2023 року з тим, яким він був рік тому.

На кадрах видно, як сильно зруйновано місто. У компанії зазначили, що в результаті активних бойових дій житлові будинки, школи, магазини, об'єкти інфраструктури перетворилися на тліючі уламки.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк