19.05.2023, 17:32

"Для кого ця опція?": у мережі обговорюють рекламу таксі в окупованому Сєвєродонецьку

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованому Сєвєродонецьку з'явилися рекламні банери з номером таксі. При тому, що мобільного зв'язку та інтернету у місті немає з лютого 2023 року.

Фото банера ]]>опублікував]]> Telegram-канал "Сєвєродонецьк | ЛХС", передає Час Пік.

"Як багато питань, як мало відповідей... Сєвєродонецьк. Свіжий рекламний банер із номером телефону таксі в місті, де мобільного зв'язку немає з 18 лютого. Для кого ця опція?", - підписав фото ТГ-канал.

Користувачів мережі обурило, що крім номера телефону на банері вказано і QR-код, який можна розпізнати лише за наявності інтернету.

"А це для кого? Інтернету з минулого року немає".

"У Сєвєродонецьку майже три місяці немає мобільного зв'язку. Через неможливість викликати швидку медичну допомогу продовжують вмирати люди".

"Інтернет є тільки для "наближених", як я розумію. Знаю, що є в адміністрації відповідно хто має туди доступ є й інтернет. І у будівельників інтернет є".

"Місцеві мародери тепер мобільні телефони за копійки продають (ті, що вони награбували в магазинах), тому що ними можна користуватися тільки як ліхтарем", - пишуть у мережі.

Раніше голова Сєвєродонецької райдержадміністрації Романа Власенко повідомляв, що в місті доступ до електропостачання має лише половина з 10 тисяч мешканців, що залишилися. "Критична ситуація із централізованим водопостачанням та водовідведенням. А при спробі виїхати з окупованої території Луганської області бойовики на блокпостах проводять ретельні перевірки та вимагають гроші".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Усе, як мріяли почекуни: чинно і благородно": очевидці показали на відео ринок у Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк