20.05.2023, 08:52

"Багато росіян, щурів та купа сміття": Місцеві розповіли про нестерпні умови життя в Сєвєродонецьку

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Сєвєродонецьк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області жахливі умови для життя. Крім того, що у квартири заселяють російських військових, зокрема бурятів, так і в місті панує розруха та антисанітарія.

Про це повідомив Telegram-канал "]]>Сєвєродонецьк | Луганська область]]>", передає Час Пік.

За словами автора повідомлення, якому вдалося побути певний час в Сєвєродонецьку, життя там нестерпне. Повідомляється, що у більшості квартир живуть російські окупанти. Особливо багато бурятів.

Крім того, у місті панує антисанітарія. Там повно щурів, тараканів та сміття:

"Це жах, ще й розруха ця. Щурів море, таракани, скрізь пенсіонери з газетками й купа сміття", — так у повідомленні описали життя в Сєвєродонецьку.

Нагадаємо, що в окупованому місті людям навіть нема чого їсти, а для виїзду в інші населені пункти необхідна перепустка. Гуманітарної допомоги жителі Сєвєродонецька не отримують. 

Раніше повідомлялось, що в місті є вулиця, яка умовно розділяє місто на дві частини: "зелену" та "оранжеву" зони. Так звану "зелену" зону окупанти використовують якраз у своїх пропагандистських цілях, щоб показувати на камеру, що місто "відновлюється". А от в іншій — не відновлюють взагалі нічого.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Відновлений центральний ринок": Кадри з Сєвєродонецька "кричать" про довгоочікуване "покращення"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк