20.05.2023, 14:33

"Вибухають залізничні колії": Власенко розповів про роботу партизанського руху на Луганщині

Віктор Білий | Всі новини автора

На тимчасово окупованій території Луганської області працює партизанський рух. Партизани, зокрема, підривають залізничні колії.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив керівник Сєвєродонецької районної військової адміністрації Роман Власенко, передає Час Пік.

"Партизанський рух на Луганщині є, можливо, не в тих обсягах і не такий активний, як нам би хотілося, проте були випадки підриву залізничних колій, є випадки розповсюдження агітаційних матеріалів, є випадки такого, умовно, тролінгу окупаційної влади та російських військових написами, прапорами. І головне – це інформування ЗСУ про пересування та місцеперебування підрозділів, військової техніки, складів окупаційної армії", - сказав він.

За його словами, в окупованих містах зростає тиск на місцеве населення з боку росіян - це стосується і примусової паспортизації, і обмеження пересування між містами, і мобілізації.

"На нещодавно окупованих територіях у людей не вистачає грошей на продукти і є проблеми із працевлаштуванням, тому що нових робочих місць загарбники не створили", - додав Власенко.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Нові деталі паспортизації дітей на Луганщині: не допускають навіть до екзаменів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк