20.05.2023, 17:42

"Радянський союз повертається": в окупованому Лисичанську бензин можна отримати по талонах

Оксана Мовчан | Всі новини автора
Лісік

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області повідомляють про проблеми з паливом. Ситуація у місті не змінюється: з роботою проблеми, ціни надхмарні, люди виживають.

Інформацію оприлюднив ТГ - канал ]]>"Lis13chat"]]>, передає Час Пік.

За словами автора повідомлення, в місті складно дістати бензин. Для того, щоб розжитися даною "рідиною" необхідно мати талон. А ось той самий талон можна отримати лишень у Луганську. 

"Це ж просто рай. Мінімальні викиди, більшість населення пересувається на велосипедах. Як добре, що життя налагодилося", - прокоментував "нововведення" учасник чату.

За словами іншої користувачки мережі, якій вдалося вийти на зв'язок, у місті ситуація не змінюється. Додзвонитися до рідних, як і раніше, складно. З роботою проблема. Люди виживають, оскільки ціни в магазинах надхмарні. Дістати паливо, щоб запустити генератор, досить складно.

Тим часом російські загарбники продовжують промивати мізки школярам міста. Так, в Лисичанську вирішили святкувати "день піонерії".

Життя в окупації й надалі "покращується". Як повідомляють пропагандистські ресурси, "в Лисичанську проводиться ямковий ремонт доріг. У процесі залучено спеціальну техніку". Але, судячи з повідомлень, які пишуть люди в регіональних пабліках, хто як отримує, так і працює.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

"Сватове та околиці": іноземна журналістка оприлюднила кадри "звільненої" Луганщини

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк