22.05.2023, 08:34

Є "прильоти" та поранені: Дніпро і область вночі прийняли основний удар ворожих ракет та БПЛА

Днепр, обстрелы

Російські окупанти в ніч проти 22 травня здійснили масовану атаку на Дніпро та область. Сили ППО збили над областю 15 безпілотників та чотири крилаті ракети. На жаль, є прильоти та постраждалі.

У ніч проти 22 травня Дніпропетровська область зазнала комбінованої атаки із застосуванням крилатих ракет та безпілотників типу Shahed. Більшість ворожих цілей було збито, але зафіксовано чотири "прильоти". Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВ Сергій Лисак, передає Час Пік.

"Дніпро та область сьогодні вночі прийняли основний удар ракет та БПЛА русні. Атаки з різних видів озброєння, це наслідок нестачі сучасних ракет типу Х-101/Калібр у рф, та зносу стратегічної авіації у ворога.

Така тенденція вже зберігається деякий час.

Стратегія русні — перегрузити ППО одного міста", - написав журналіст Андрій Цаплієнко у Telegram.

У Дніпровському районі пошкоджено кілька будівель рятувального підрозділу. Виникло дві пожежі. Знищено понад 10 вантажних та легкових авто, стільки ж одиниць спецтехніки пошкоджено. Також пошкоджено 25 приватних машин та 2 автобуси.

Поранено 27-річного чоловіка, він перебуває у лікарні в стані середньої тяжкості.

Зафіксовано "приліт" по приватному підприємству у Дніпрі, внаслідок чого зруйновано 3 будівлі.

"В Іларіонівській громаді Синельниківського району впав БПЛА. Виявили там й уламки ракети.

Постраждали 7 людей. Жінки 52 та 70 років – у лікарні.

Зачепило 3 приватні будинки та 9 багатоквартирних. А ще – дитсадок, магазини та адмінбудівлі. Потрощені 6 авто", - повідомив Лисак.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк