29.05.2023, 20:51

Місцеві партизани протистоять окупаційному режиму у Луганську та Білокуракиному

Марина Гончар | Всі новини автора
азов

Денацифікація в Білокуракіно та Луганську набирає обертів. Після тривалого періоду окупації та контролю з боку російської армії, партизани вживають різні заходи, щоб виявити свою незгоду з поточним становищем.

Про це повідомили у ТГ-каналі "]]>Луганський партизан]]>", передає Час Пік.

Одним зі способів, якими місцеві партизани висловлюють свою протестну позицію, є написи на будівлях і стінах населених пунктів.

Також повідомляється, що місцеві силові структури, такі як міліція та МДБ, стикаються зі змінами в ситуації, а саме, "пакують валізи". Крім сил "правопорядку", спостерігається відтік особового складу окупаційних військ. У Старобільському, Марківському та Новопсковському районах відзначається значне зниження чисельності ворожих сил вже другий тиждень поспіль. Цей факт викликає питання про майбутні плани окупантів та можливі зміни в ситуації.

"Що роблять місцеві менти та мдбшники? Наші джерела повідомляють, що пакують валізи... Російські військові до речі теж. У Старобільському, Марківському, Новопсковському районі ми вже другий тиждень фіксуємо відтік особового складу окупантів. Невже окупанти готують черговий жест доброї волі", — йдеться у повідомленні.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "До зовнішнього лиску тут ще далеко": окупанти назвали Сєвєродонецьк похмурим - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк