30.05.2023, 09:13

У Сватовому росіяни "націоналізують" майно місцевих

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Сватове

У тимчасово окупованому Сватовому Луганської області окупанти продовжують грабувати людей. Цього разу вони забрали майно у місцевого фермера.

Про це повідомляє Telegram-канал "]]>Сєвєродонецьк | Луганська область]]>" з посиланням на повідомлення користувачів мережі, передає Час Пік.

Як зазначає автор повідомлення, у місцевого фермера забрали майно, землю і передали "своїм". Крім того, окупанти продовжують вигадувати приводи для своїх злочинних вчинків:

"Окупанти забирають у місцевого фермера техніку і "націоналізують" або ж передають своїм його землю. Причиною називають відсутність документів на право власності", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на окупованій території Сватівського району Луганської області російські окупанти позбавили життя чоловіка, який мав чітку проукраїнську позицію і не хотів змінювати власні погляди.

Раніше повідомлялось, що зі Сватівщини втекли майже 20 російських колишніх ув'язнених.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Закінчилася безславна історія ЛНР": Пасічник вніс зміни в строки ліквідації "органів влади"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк