01.06.2023, 20:24

"Зарубіжні гості": мережею шириться інформація про заселення бурятів у Рубіжному

Оксана Мовчан | Всі новини автора
Рубіжне

У мережі все частіше з'являється інформація про те, що у тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області "побільшало бурятів". У приватному секторі міста місцевих теж не багато - лише "гості".

Відео оприлюднив ТГ - канал ]]>"АРТЮХ"]]>, передає Час Пік.

Дане відео знято у приватному секторі окупованого Рубіжного. Голос за кадром належить росіянину який повідомляє, що нікого з місцевих мешканців немає. А напис на воротах свідчить про те, що господарі одного з будинків поверталися.

Нещодавно у мережі зʼявилась інформація про те, що в окуповане Рубіжне завезли бурятів. 

У окупованому Рубіжному росіяни змушують працівників ринку оформити російський паспорт і погрожують безробіттям. А хазяїн ринку вніс деякі зміни щодо оплати за землю. Також у мережі додають, що бурятів у місті стало значно більше.

Як повідомлялось раніше, окупанти переслідують рідних українських бійців. За словами одного з військових, у його рідної людини зламали двері та обшукали житло. Імовірно, намагались щось знайти. 

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

"Боєприпаси радянського виробництва": у деокупованому селищі на Луганщині знайдено схрон окупантів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк