12.06.2023, 11:29

У мережі показали, як зараз виглядає супермаркет "Велика кишеня" в окупованому Сєвєродонецьку - відео

Северодонецк

Супермаркет "Велика Кишеня" пам'ятають не лише жителі Сєвєродонецька, а й багатьох сусідніх населених пунктів. У мережі показали, що залишилося від сучасного супермаркету після приходу російської орди.

"Руський мир" здатний лише гадити, руйнувати та вбивати. Це вкотре наочно підтверджують кадри з окупованого Сєвєродонецька. У мережі з'явилося відео, на якому показано, як зараз виглядає супермаркет "Велика кишеня", повідомляє Час Пік.

Багато хто пам'ятає цей сучасний просторий супермаркет з великим асортиментом товарів та хорошим обслуговуванням, який займав більшу частину першого поверху ТЦ "Кристал".

Внаслідок ворожих обстрілів будівля торговельного комплексу практично повністю вигоріла. Фактично, залишилася лише конструкція, та й та постраждала від влучення снарядів. Всередині - купи зламаного металу, знищені вогнем прилавки, каси, ескалатор...

А таким його пам'ятають сєвєродончани...

Супермаркет "Велика Кишеня" до войныСупермаркет "Велика Кишеня" до войны Супермаркет "Велика Кишеня" до войны Супермаркет "Велика Кишеня" до войны 

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк