14.06.2023, 21:43

"Не відчувають особливого оптимізму": Росіяни збираються тікати з окупованих територій, знищуючи все

Альона Тихоненко | Всі новини автора
втеча росіян

На тимчасово окупованих територіях Луганської області окупантам тривожно, вони збираються тікати, знищуючи усе на захоплених територіях. 

Такі накази вже отримали так звані "командири" у Сватовому, Кремінній, Щасті та Рубіжному, повідомляє Час Пік з посиланням на Telegram-канал ]]>"Rubezhnoe".]]>

За словами автора повідомлення, російська так звана "влада" сумнівається, що зможе втримати наступ Збройних Сил України, тому вже готує плани втечі. Окрім славнозвісного "жесту доброї волі", загарбники хочуть використати тактику "випаленої землі".

Повідомляється, що російське командування отримало наказ знищувати все на своєму шляху під час втечі із загарбаних територій:

"Мова йде про знищення фактично всіх типів інфраструктурних об'єктів: від очисних споруд до електропідстанцій", — йдеться в повідомленні.

Крім того, такі накази вже отримали командири в районі окупованих Сватового, Кремінної, Щастя та Рубіжного:

"Тобто не в самому епіцентрі червневих подій. Чи поки що не в ньому", — додав автор повідомлення.

Нагадаємо, що у Луганській області почастішали випадки дезертирства у штурмових підрозділах "Шторм Z" російських окупаційних військ. Крім того, за словами глави ОВА, російські ув'язнені влаштовують бунти на Лиманській ділянці фронту.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Узаконили свавілля: У "ЛНР" намагаються врегулювати оборот зброї

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк