17.06.2023, 07:53

"Це страшно. Не можна так вести війну": друг Гіркіна побував на Донбасі та розповів "незручну" для Кремля правду про "визволення"

Донбасс, война

Російський журналіст і письменник, друг Гіркіна Максим Калашніков показав, як живе "звільнений" Росією Донбас. Він показав правду, яка "незручна" для Кремля й не сподобається багатьом "зомбованим" росіянам.

Як заявили у Кремлі, російська армія вторглася в Україну, щоб "звільнити та захистити" український народ. Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну пройшло більше року і тепер навіть багато Z-патріотів визнають, що російська армія - це не "визволителі", а мародери та вбивці, повідомляє Час Пік.

На YouTube-каналі ]]>Denis Kazanskyi]]> опубліковано свіжий сюжет про те, як російський журналіст, письменник-футуролог та друг російського полковника ФСБ та екс-ватажка бойовиків "ДНР" Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) Максим Калашников побував на "звільненому" Донбасі. Після побаченого він розповів усю непривабливу правду про російських військових, про обстріли росіянами мирних українців, про тактику "випаленої землі", яку використовує армія РФ...

Калашніков показав, як сьогодні живуть люди в селищі Тошківка Луганської області, яке російська армія знищила з ТГЗ "Сонцепек".

Калашніков відкрито заявляє, що РФ не "звільняє" Донбас, а перетворює його на руїни, що російські солдати займаються ганебним мародерством у будинках мешканців на захоплених територіях.

Розповів він і про настрої "звільнених" людей, про їхнє ставлення до росіян. Калашников зізнається, що місцеві жителі ненавидять Росію та не можуть зрозуміти, за що з ними все це зробили...

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк