19.06.2023, 19:01

"Садизм росіян вражає": Що відбувається на кордоні Росії та України

Альона Тихоненко | Всі новини автора
евакуація

На кордоні Росії та України закрили контрольно-пропускний пункт "Колотилівка" для проїзду автотранспорту. Піший перехід працює, але росіяни демонструють свою байдужість до українців й іноді не пропускають їх.

Про це повідомив Telegram-канал "]]>Старобільськ life]]>" з посиланням на розповідь перевізника з Росії про ситуацію на кордоні, передає Час Пік.

За його словами, російська влада продовжує демонструвати байдужість до громадян України. На кордоні люди стикаються з жахливими умовами:

"Люди стоять в голому полі. Пару місяців тому хоч туалет поставили (але без дверей), і з'явились сміттєві баки. Присісти немає де, від сонця чи дощу не сховатись. Люди стоять годинами на сонці. Якщо воду не взяв, то й пити не дадуть", — розповів перевізник.

Повідомляється, що росіяни зовсім не проявляють співчуття до мам з дітьми й іноді не пропускають їх. Зокрема одного разу не пропустили жінку з немовлям, тому що вона не мала свідоцтва про народження:

"Її не пустили й виставили за шлагбаум з речами та немовлям - вважай в голе поле під палюче сонце. До найближчого поселення 1 км, а там кому вона потрібна без грошей? Там стояла декілька годин. Забрав до себе", — йдеться у повідомленні.

За словами автора повідомлення, це не перший випадок, коли дітей не відпускають на Батьківщину, а їхні мами намагаються довести свої права.

Також повідомляється, що зараз пройти КПП можна лише через піший перехід. Тобто виїхати в Україну через Росію за допомогою власного автомобіля, як це було раніше, не можна:

"Причиною закриття стали рви, які нарили росіяни в районі цього пункту пропуску. Також подейкують, що з 1 липня РФ взагалі може закрити кордони, проте це поки що не точно", — зауважив автор повідомлення.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Триває ліквідація наслідків підриву Каховської ГЕС": Ситуація станом на 14:00 19 червня

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк