20.06.2023, 14:55

Спортсмени Луганщини стали переможцями Всеукраїнських змагань з велотуризму

Віктор Білий | Всі новини автора

У Кропивницькому Кіровоградській області відбулися Всеукраїнські змагання з велосипедного туризму. Команда Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму та краєзнавства посіла перше місце.

Про це повідомила пресслужба Луганської ОВА, передає Час Пік.

У змаганнях взяли участь понад 120 спортсменів із різних регіонів України. Луганщину представляла команда обласного центру дитячо-юнацького туризму та краєзнавства. Вони змагалися на короткій комплексній дистанції та довгій дистанції з різними видами орієнтування.

На короткій комплексній дистанції, під час якої учасники долали 21 перешкоду, луганці зайняли друге місце, а на довгій дистанції з різними видами орієнтування – перше.

У загальному заліку за сумою двох днів змагань (вікова група – дорослі) визначились переможці:

  • І місце – команда Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму та краєзнавства;
  • II місце – команда Харківської області;
  • III місце – команда міста Кропивницький.

До організації та проведення заходу було залучено педагогів Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму та краєзнавства, а методиста закладу Олександра Вертеленка призначили головним суддею першості.

Крім того, всі учасники приєдналися до благодійного велозаїзду, що відбувся в Кропивницькому, кошти з якого передані на допомогу ЗСУ.

Предлагаем к просмотру:

Смотрите премьеру нового эпизода анимационного сериала "Хробаки" под названием "8 элемент". Серия посвящена большим надеждам одного известного всем царька, которым не суждено было сбыться.

Сериал создан лисичанской студией "Час Пикчерз продакшн". Автор идеи Vit Richer, интервью с которым можно почитать здесь.

Читайте також: Безкоштовне оздоровлення дітей цього літа: куди звертатися мешканцям Луганщини

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: