27.06.2023, 14:33

ЗСУ проводять вдалі наступальні операції на трьох напрямках - карта

ЗСУ

Українські військові досягають успіху в активних наступальних операціях на півдні та сході країни. Серед них зазначаються Мелітопольський, Бердянський та Бахмутський напрямки.

Про це повідомляє Military Media Center з посиланням на речника Генерального штабу ЗСУ Андрія Ковальова, передає Час Пік.

Українські військові досягли успіху на напрямках Новодарівка — Приютне та Новоданилівка — Роботине. Вони успішно атакували ворожі позиції та продовжують уражати противника артилерійським вогнем.

До того ж Сили оборони здійснюють наступальні дії на Бахмутському напрямку, успішно закріплюючись у районах Оріхово-Василівки, Іванівського, Курдюмівки та Північного. Військові відвойовують позиції в окупантів та закріплюють контроль над зайнятими територіями. 

"Мали успіх. Закріплюються на досягнутих рубежах. Тривають тяжкі бої. Окупанти втрачають живу силу, озброєння та техніку", - повідомив спікер Генштабу ЗСУ.

Також захисники продовжують стримувати наступ російських військ на Лиманському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Криму невідомі підірвали залізничні колії: рух поїздів зупинено

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк