27.06.2023, 18:14

"Якраз вчасно": У Сєвєродонецьку поставили "пункти обігріву" - фото

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Сєвєродонецьк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області окупаційна влада вирішила поставити так звані "пункти обігріву" посеред літа.

Нові фотографії з'явились у регіональних Telegram-каналах, передає Час Пік.

На зображеннях помітно, що так званий "пункт обігріву" знаходиться неподалік місцевого торгівельного комплексу "Мир". На оголошенні вказано, що він працює з восьмої ранку до шести вечора.

Схоже, що окупанти поки що планують використовувати ці "пункти" як передвиборний штаб. Або ж вони "тонко натякають", що зимою опалення можна не чекати. Судячи з повідомлень у мережі, жителі Сєвєродонецька сподіваються, що до зими "руського миру" в місті уже не буде.

Нагадаємо, що тільки у лютому окупанти почали "обігрівати" замерзаючих сєвєродончан, подарувавши їм (цілих!) два "Пункти обігріву". Традиційно, російські журналісти в райдужних фарбах висвітлили цю "подію", знявши чимало пропагандистських роликів про "пункти обігріву", які є мобільним наметом, оснащеним "усім необхідним".

Раніше повідомлялось, що в захопленому російськими військами Сєвєродонецьку відкрилися комісійні магазини "Беремо все". Крім того, жителі "трикутника" скаржаться на обшуки та контроль населення з боку РФ.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Будьте щасливі!": Випускники окупованого Сєвєродонецька отримали "атестати" РФ - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк