28.06.2023, 10:12

"Практично в центрі міста": Окупанти показали наслідки "прильотів" у Лисичанську

Віктор Білий | Всі новини автора

У тимчасово захопленому російськими військами Лисичанську Луганської області ситуація напружена. Окупанти скаржаться, що нібито військові ЗСУ обстріляли місто з РСЗВ HIMARS, ніхто з цивільних не постраждав.

Наслідки "прильотів" публікую в мережі пропагандистські ресурси, повідомляє Час Пік.

"27 червня орієнтовно о 16-30 було зафіксовано 2 прильоти дев'ятиповерховим житловим будинком, практично в центрі міста. Будівля отримала значні руйнування. На щастя, ніхто з цивільних не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що містом було випущено кілька ракет. "Ймовірно, це РСЗВ HIMARS".

Про "прильоти" у місті повідомляли у мережі та місцеві жителі. "Начебто приліт був у 9-ку на підземгазі (р-н "Адріатика"), писали, що два під'їзди постраждало".

Раніше в російських силових відомствах повідомлялося, що "українські військові намагалися піти в наступ на Кремінну і Лисичанськ, але прорив не допущено - всі атаки відбиті. ВСУ після втрат повертаються на свої позиції, а після перегрупування відновлюють спроби наступу.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Космічні рахунки за газ, розруха та "прильоти": у мережі обговорюють обстановку в окупованому Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк