06.07.2023, 09:02

"Тепер заживе!": Окупанти вручили російський паспорт 102-річній мешканці Лисичанська

Оккупанты вручили российский паспорт 102-летней жительнице Лисичанска

Окупанти на Луганщині продовжують насильницьку паспортизацію. Затяті "почекуни" з радістю обзаводяться російським паспортом, але є й ті, хто стає "росіянином" через безвихідь.

На окупованих територіях Луганщини продовжується насильницька паспортизація. Російські пропагандисти широко висвітлюють цю кампанію, повідомляє Час Пік.

Окупанти поставили людей перед вибором: або отримати російський паспорт й стати "громадянином РФ", або померти від голоду, хвороб та "профілактичних бесід".

Людей без російського паспорта затримують на блокпостах, не видають перепустки для пересування, не виплачують пенсії, не призначають соцвиплат, до них не прийде на допомогу лікар, їм не знайти роботу...

Вижити в таких умовах неможливо, тому людям доводиться отримувати "червоний папірець".

До тих, хто не в змозі простоювати в чергах, приїдуть навіть додому й перед камерами російських пропагандистів вручать "такий потрібний" паспорт. Так виглядає добровільно-примусова паспортизація "по-руські".

Але є й затяті "почекуни", які з радістю стають "громадянами РФ". Наприклад, 102-річна мешканка Лисичанська заявила, що із задоволенням "стала росіянкою" та поклялася, що готова "захищати Росію з гвинтівкою".

Чи принесе їй щастя російський паспорт? Що в голові у цих людей, які дякують російській орді, що принесла до їхнього будинку розруху та смерть?

Увага! Відео взято з оркоЗМІ!!!

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк