11.07.2023, 10:10

"Понаїхали тут": Окуповане Рубіжне заполонили щури та непрохані гості з РФ

Рубежное заполонили крысы и незваные гости из РФ

Поки російські окупанти розробляють так званий "генеральний план відновлення" Рубіжного, місто повільно вмирає. Люди, яким вдалося вирватися з окупації, визнають, що ситуація у місті моторошна та безпросвітна, а жити там стає дедалі страшніше.

Незважаючи на всі старання окупантів повністю занурити міста "трикутника" в інформаційний вакуум, новини з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного доходять до "великої землі". І вони кардинально відрізняються від оптимістичних сюжетів кремлівських пропагандистів, повідомляє Час Пік.

Судячи з повідомлень у мережі, найгірша ситуація - у Рубіжному. Місто стоїть розбите та брудне, сміття не вивозиться місяцями, внаслідок чого розплодилися полчища щурів та мишей...

Пишуть, що у місті помітно побільшало людей, але не через те, що повертаються місцеві жителі, як заявляють російські пропагандисти. Місто заполонили непрохані гості з "великої та могутньої", яких місцеві намагаються обходити стороною...

"Місцеві тупо виживають, дивляться на все зі зневірою. КТК та Зоря стоять розбитими і нічого не робиться. Сепарні у місті вистачає. Живуть серед руїн й прославляють Росію за "визволення". Довб***и", - з повідомлення в мережі.

Telegram-канал "]]>REGION 13]]>" опублікував добірку повідомлень від місцевих, як-то кажуть, з перших рук. І, судячи з повідомлень, люди не в захваті від приходу "руського миру" в їхнє місто.

новости соцсетей новости соцсетей ​​​​​​​новости соцсетей новости соцсетей

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк