11.07.2023, 17:06

"Залишились одиниці": З Рубіжного вивезли майже всіх дітей - фото

Альона Тихоненко | Всі новини автора
діти

Російські окупанти вивезли майже всіх дітей з тимчасово окупованого Рубіжного Луганської області.

Відповідні повідомлення та фото опублікували в російських джерелах, передає Час Пік з посиланням на регіональний Telegram-канал "]]>АРТЮХ]]>".

Повідомляється, що майже всіх дітей вивезли на так звані "канікули". Окрім того, у місті іноді гучно:

"Наш колега побував в Рубіжному. На літо майже всіх дітей звідси вивезли в Росію на канікули, залишились одиниці. Тут періодично стріляють", — йдеться у повідомленні.

У мережі також з'явились фото з міста, на яких діти одягнені фактично у військову форму. Росіяни поширюють пропаганду як на дітей, що поїхали в їхні табори, так і на тих, хто залишився в Рубіжному.

Раніше повідомлялось, що тепер весь акцент робиться на дітях, яких можна депортувати та перевиховати під свої "стандарти". Так нещодавно до Лисичанська приїхали чергові "гості", щоб попіаритися на крові та зробити "радісні" фотографії.

Нагадаємо, що дітей з тимчасово окупованих територій масово відправляють у Росію для так званого "оздоровлення" та "відпочинку". Насправді ж, там на них поширюють пропагандистський вплив, а потім вони повертаються додому. Наприклад, нещодавно до Сєвєродонецька повернулися діти, яких вивозили на відпочинок та оздоровлення до дитячого табору "Орленок" до Пермського краю РФ.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: На Луганщині мешканцям забороняють спілкуватися з тими, хто перебуває на території вільної України, - ЦНС

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк