14.07.2023, 09:57

"Могілізація" триває: У Сєвєродонецьку окупанти відловлюють чоловіків у міських чергах

Северодонецк, оккупация

Російські окупанти нав'язують паспорти РФ усім без винятку на захоплених територіях Луганщини. Без російського паспорта буквально не можна й кроку ступити в окупованих містах. А наявність "червоної книжечки" не лише дає якесь право, а й зобов'язує...

Російські окупанти зробили все, щоб люди на "звільнених" територіях буквально бігли за паспортами РФ, повідомляє Час Пік.

Без російського паспорта не видають пенсії та соцвиплати, не отримаєш гуманітарку і не влаштуєшся на роботу, не випишуть жодної довідки чи перепустки... Людям, щоби вижити, доводиться отримувати цей документ.

Але, якщо пенсіонери та жінки, зітхнувши вільно, радісно біжать за своїми виплатами, то чоловіки ризикують опинитися в окопах серед "щасливчиків", які мають можливість "померти за вітчизну".

Наприклад, у Сєвєродонецьку окупанти винайшли новий спосіб відлову "мобіків", які поповнять рідіючі ряди "визволителів". Окупанти полюють на чоловіків "призовного віку" в чергах до держустанов.

Сєвєродонецьку росіяни здогадалися примусово мобілізувати у чергах держустанов. Зокрема, при отриманні адміністративних чи банківських послуг.

Надають їх виключно при наявності паспорта рф, тож одразу можна й до військкомату завітати. Патрулі вже чергують на місцях", - йдеться у повідомленні ЛОВА.

Тож "могилізація" повним ходом триває на "звільнених" територіях Луганщини. І затяті "почекуни", що розповідають байки перед камерами російських пропагандистів, тепер можуть з радістю віддати своє життя за "улюблену Росію"...

На фото - єдиний на 3 міста банк, який відкрився у Сєвєродонецьку. Подумати лише, досягнення "визволителів"!

Северодонецк, оккупация Северодонецк, оккупация

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк