15.07.2023, 09:34

"Сумнівна слава": У Лисичанську окупанти повісили пам'ятні таблички на честь загиблих місцевих "героїв"

Лисичанск, война

Окупаційна адміністрація вирішила, що Лисичанськ має знати своїх "героїв" та повісила у "звільненому" місті кілька пам'ятних табличок.

Тепер лисичани зможуть почитати, завдяки кому вони вже рік живуть у скотських умовах, здригаються від будь-якого гучного звуку, з тугою згадують про минуле життя та мріють про мир, повідомляє Час Пік.

В окупованому Лисичанську нова "влада" ударними темпами "покращує" місто. До річниці "визволення", наприклад, у місті з'явилися дві меморіальні таблички на згадку про "героїв"-лисичан.

Неважливо, що місто стоїть у руїнах, що люди не мають світла та води, що люди голодують та вмирають, - головне, що можна поставити ще одну галочку про відкриття чергової "патріотичної пам'ятки"...

Начхати, що на мітингу всього з десяток сусідів, що таблички висять на обшарпаних будинках, - головне для "влади" - пам'ять.

"Все, що можемо", - сказав Скорий вдові.

Урочисті мітинги, "яскравий" виступ гауляйтера Лисичанська, слова подяки від щасливих рідних - як завжди, російські пропагандисти зняли "красиві" сюжети.

В одному ]]>сюжеті ]]>вдячні батьки сказали, що їхній син "небайдужий патріот", який "встав на захист дітей, міста, країни"... В іншому ]]>сюжеті]]>, вдова загиблого вояки зі сльозами на очах обіймала Скорогой та дякувала...

За що загинули ці лисичани? Такого життя вони хотіли для своїх рідних та близьких? Від кого вони їх рятували? Ось такі "герої" і впустили у місто "руський мир", в якому тепер змушені виживати та вмирати лисичани...

Лисичанск, война

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк