16.07.2023, 14:19

На Херсонщині здетонував невідомий предмет: двоє хлопчиків отримали травми

Оксана Мовчан | Всі новини автора
постраждали

У Херсонській області двоє дітей постраждали внаслідок вибуху невідомого предмета. Обоє у стані середньої тяжкості нині перебувають у лікарні.

Про трагічний випадок розповів у ]]>Telegram]]> голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін, передає Час Пік.

За його словами, він трапився в селі Трифонівка, яке понад сім місяців перебувало під окупацією у 2022-му. 

Зазначається, що діти знайшли на вулиці невідомий предмет. Під час гри пристрій здетонував і травми отримали хлопчики 8 та 10 років.

"Під час гри пристрій здетонував, унаслідок цього двоє хлопчиків 8 та 10 років травмувалися. У обох -  черепно-мозкові травми та контузії. 8-річна дитина також отримала ще й осколкові поранення тулуба, рук та опік ноги. Хлопчиків шпиталізували у стані середньої тяжкості. Їм надається необхідна медична допомога", - написав він.

Голова ОВА звернувся до батьків, бути пильними з дітьми та розмовляти з ними про небезпеку.

"Звертаюся до батьків! Будьте пильними, говоріть із дітьми. Поясніть, яка небезпека може стояти за іграми з невідомими предметами", – закликав голова ОВА.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

"Забули на вокзалі": у мережі розповіли, як дітей з Макіївки на відпочинок возили

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк