17.07.2023, 07:58

Руйнування на Кримському мосту: окупанти заявили про "надзвичайну ситуацію" - відео

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Кримський міст

Сьогодні, 17 липня, російські окупанти повідомили про "надзвичайну подію" поблизу 145 опори Кримського мосту. На одній із секцій мосту були вибухи, там зникло освітлення. Станом на зараз, відомо про пошкоджені прольоти.

Про це пишуть російські ЗМІ, передає Час Пік.

Повідомляється, що вночі місцеві чули два вибухи. Над мостом піднявся стовп диму. Інформацію про руйнування підтвердив так званий "керівник" Криму Аксьонов. Наразі відомо про два пошкоджених прольоти, один з них впав, а інший – зійшов з опори.

Унаслідок вибухів автомобільний та залізничний рух було зупинено. Через це перед в'їздом на міст утворився затор. Окрім того, наразі зупинена робота поромної переправи між Кримом і Кубанню. Працівники поліції розвертають тих, хто хоче проїхати по мосту. Представник "влади" закликав людей обирати інший маршрут, зокрема через "нові регіони", тобто інші тимчасово захоплені території.

Також Аксьонов повідомив, що роботу залізничного транспорту повинні відновити до 9 ранку. Зараз на місці працюють так звані "необхідні служби".

За даними російських джерел, двоє людей загинуло, є постраждалі. Однак офіційного підтвердження цьому поки що немає.

У РФ спростовують інформацію про пошкодження опор. За їхніми словами, було пошкоджено нібито тільки дорожнє полотно. Також вони ставлять димову завісу, щоб приховати масштаби руйнувань.

На фото, яке опублікував мер Маріуполя Петро Андрющенко, помітно "два великих провали".

"Логістичному військовому плечу просто кінець. Десь там засумував міст в Чонгарі", — прокоментував він.

У ГУР не називають причини подій. Речник Андрій Юсов лише процитував Буданова, а саме його слова про те, що "Кримський міст — конструкція там зайва".

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Росіяни перевозять зброю за допомогою цивільного транспорту через Крим, - агент "АТЕШ"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк