18.07.2023, 11:33

"Полиці ломляться": У мережі показали "широкий" асортимент товарів із цікавими новинками у магазинах та аптеках окупованого Донбасу

Иллюстративное фото / Открытый источник

Жителі окупованих населених пунктів Донбасу на власні очі побачили та змогли відчути, що таке "руський мир" не на "красивих картинках" й в новинах, а у реальності. Їхні очікування виявилися далекі від жахливої реальності...

З приходом "руського миру" жителі окупованих територій Луганської та Донецької областей забули смак якісних продуктів та з сумом згадують часи, коли можна було забігти до однієї з численних аптек та купити необхідні ліки, повідомляє Час Пік.

Тепер полиці магазинів в окупованих містах ломляться від російської продукції низької якості за космічними цінами. Часто зустрічається прострочений товар. Але люди змушені вживати ці продукти, щоби просто не померти від голоду.

Російські продукти нахвалюють лише у сюжетах розпропаганди, а в мережі місцеві жителі відкрито визнають, що їхня якість не йде в жодне порівняння з українськими продуктами.

Також прилавки забиті різним російським барахлом. Наприклад, в окупованому Старобільську можна купити шеврони "Ввічливі люди" та "Здрастуйте! Я російський окупант", а також пійло сумнівної якості, прикрашене зображеннями цих "ввічливих людей"...

А в магазинах окупованої Донецької області можна придбати спрей "проти комарів НАТО". Мабуть, щоб захищатися від агресивних комах, "натасканих на росіян" десь у секретних біолабораторіях Рубіжного...

При цьому в аптеках окупованих міст немає навіть найнеобхідніших медикаментів. Крім того, що працює дуже мало аптек, то в них ще й не знайти потрібних ліків.

Наприклад, в окупованому Сєвєродонецьку гостро відчувається нестача ліків, які неможливо дістати навіть за великі гроші.

"Із Сєвєродонецька все частіше чутно скарги про відсутність в місті медикаментів. Мова не про те, що у багатьох їх нема за що придбати, а про порожні полиці аптек.

Їх у населеному пункті загарбниками відкрито усього дві. Але у вільному доступі там немає навіть найнеобхіднішого.

Втім, можна домовитися про доставку ліків з Луганська. Послуга коштує від 50 до 100 % від вартості препарату", - йдеться у повідомленні ЛОВА.

У мережі з'явилося фото вітрини сєвєродонецької атеки з "широким" асортиментом медпрепаратів. Мабуть, кремом "Корега" для фіксації зубних протезів, препаратом "Сабельник" для опорно-рухового апарату та дитячим милом сьогодні сєвєродончани повинні лікувати всі хронічні захворювання.

Судячи з оголошення, великим попитом в аптеках користується спирт та настоянка глоду. Але їх теж немає, а може й є, але не для всіх...

новости соцсетей новости соцсетей

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк