20.07.2023, 10:33

"Вперед, у минуле!": На окупованій Луганщині з'являться автолавки

На оккупированной Луганщине появятся автолавки

На окупованій території Луганської області так зване "Міністерство промисловості та торгівлі ЛНР" планує організувати роботу автолавок.

Як заявили у т.зв. "Мінпромторзі ЛНР", потреба в автолавках у прикордонних районах "республіки" сформована "на підставі інформації адміністрацій міст та/або районів", повідомляє Час Пік.

За інформацією відомства, до Москви вже направлена заявка на організацію 50 автолавок для торговельного обслуговування прикордонних районів.

Ось вам і обіцяне окупантами "процвітання" та "райське життя". Це замість магазинів з великим асортиментом товарів, які були у кожному населеному пункті, і які були зруйновані та пограбовані російською ордою.

Раніше люди могли будь-якої миті прийти у магазин та вибрати продукти, які їм подобаються. Тепер залежатимуть від "чіткого розкладу" автолавок і з тугою вдивлятимуться в далечінь, очікуючи на привоз продуктів. Їм доведеться купувати те, що привозять. І ще не відомо, продукти якої якості доїжджатимуть до людей та які ціни запросять за товар.

До того ж, багатьох дивує формулювання "у прикордонних районах республіки". Про який кордон йдеться, якщо вже рік людей на окупованій території годують байками, що "тут тепер Росія" та "Росія прийшла назавжди"?

"Що це таке взагалі?

Нам обіцяли технології, Москва, електричні річкові трамвайчики, метро, хмарочоси. А що ми отримали? АВТОЛАВКИ????", - іронічно прокоментував новину луганський блогер Savelyi Vasserman.

Автокрамниці, дефіцит продуктів, величезні черги, робота за їжу... Може, ще талони на продукти запровадять, щоби "не об'їдалися" сильно?

Розумні люди розуміють, як сильно вляпалися, чекаючи на диво від "руського миру". А зомбовані "почекуни" зустрінуть автолавки з радісними криками та словами подяки на адресу російських "благодійників"...

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк