21.07.2023, 12:06

Жахливої якості і є не завжди: що сталось з водопостачанням у Бердянську - фото

Альона Тихоненко | Всі новини автора
іржава вода

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області є проблеми з водопостачанням. Вода там жахливої якості і є не завжди, що викликає обурення в місцевих жителів.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на регіональний Telegram-канал ]]>"БердянсЬк Сьогодні".]]>

У мережі з'явилось фото миски, у яку наливали воду кішкам. За словами автора повідомлення, вона не відмивається звичними засобами. Від води залишається жовтий наліт, а під час кип'ятіння виділяється коричневий пісок.

"І це лише місяць пройшов після підриву окупантом Каховської ГЕС", — наголосив мешканець Бердянська.

Користувач повідомлення зазначає, що це дрібниці порівняно зі зруйнованими будівлями, втраченими життями та іншими наслідками "руського миру". Однак якість води також впливає на водопровідні мережі, що своєю чергою несе наслідки для здоров'я людей. 

"На що став схожий алюмінієвий, скляний посуд, яку білизну ми знімаємо з мотузки? А наше волосся та шкіра? І ще, що буде з водопровідними мережами через невелику кількість часу?" — йдеться у повідомленні.

Окрім того, в захопленому Бердянську зросла кількість людей, що приїхали з РФ. Зокрема йдеться про цивільних, які приїжджають "у пошуку легких грошей".

"Особливо багато сумнівних пропозицій про виготовлення російських документів, на кшталт загранпаспортів, які не можна просто так отримати в окупації. Дуже багато шахраїв, тому будьте обережні!" — попередив автор повідомлення.

Нагадаємо, що російські окупанти вигадали новий спосіб виселити з власних будинків мешканців тимчасово захопленої території Запорізької області. До того ж людей ставлять перед вибором: або російський паспорт, або депортація.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Окупанти привезли російських працівників на ЗАЕС - ЦНС

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк