28.07.2023, 15:01

"Відновлення міста немає, а отримати "перепустку" на в'їзд можна лише через "розмову": Ситуації в Рубіжному від очевидців

У захопленому військами РФ Рубіжному Луганської області місцева "влада" не поспішає відновлювати місто, натомість видає "перепустки" на в'їзд, через бізнес або гуманітарну допомогу, лише через особисте спілкування.

Про це пишуть мешканці міста у місцевих пабліках, передає Час Пік.

"Відновлення міста ніякого не відбувається, все самотужки. Дуже багато людей роблять перепустки на в'їзд, якщо причина проїзду на кшталт бізнес або гуманітарка - то все через "розмову" з "главою" міста", - пишуть очевидці.

Також за словами місцевих мешканців, "у місті людей багато до обіду, всі займаються справами до обіду, а потім намагаються бути біля своїх будинків. За підрахунками близько 17 тисяч мешканців зараз у Рубіжному (за списками гуманітарки)".

Чим тільки не займається російська пропаганда, крім відновлення міста... Так, на пропагандистських ресурсах з'явилася інформація, що так званий "мер" Сергій Хортів вручив грамоти та медальки парі, яка прожила разом 30 років.

"Більш важливих справ у зруйнованому Рубіжному, мабуть, немає...",

"Бойовий бюлетень у дусі совка. Ще наприкінці треба дописати: слава, товариші!", - коментарі до поста.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Відбулися переляком та читанням моралі": В окупованому Рубіжному почався контроль за телефонними дзвінками Primary tabs

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк