02.08.2023, 17:14

"ДНР не забуває своїх героїв": Десантнику без ніг в окупованому Донецьку подарували велосипед

Марина Гончар | Всі новини автора
велик

Справжній абсурд вибухнув у самопроголошеній "ДНР", коли в пропагандистських чатах з'явилася історія про неналежний подарунок ветерану Повітряно-десантних військ, якому раніше ампутували ноги внаслідок поранення, отриманого під час проходження "служби".

Жінка, дружина ветерана, опублікувала свою скаргу у соціальних мережах, докладно описавши ситуацію, з якою вони зіткнулися, передає Час Пік.

У вітальному повідомленні, знайденому в поштовій скриньці, було зазначено, що представники військової "адміністрації" мають намір відвідати ветерана та привітати його з Днем ПДВ. Однак, замість доречного привітання та підтримки, чоловікові без ніг був вручений велосипед... Під час цього "вітання", як завжди, була присутня журналістка і знімала весь цей абсурд.

"Ситуацію, яка сталася сьогодні вважаю повним блюзнірством. 31.07 у поштовій скриньці було привітання, в якому було зазначено, що представники військової адміністрації приїдуть 01.08 вітати чоловіка з днем ПДВ. Сьогодні о 9 ранку, почули дзвінок у двері, за якими нас чекали 2 у військовій формі і дівчина журналістка. Після словесних привітань, з величезним натхненням, один із чоловіків викотив, увага, ВЕЛОСИПЕД, і вручив моєму чоловікові без ніг. Тим часом дівчина почала фотографувати цю дію, попросила чоловіка попозувати біля велосипеда, у мене пропав дар мови. Судячи з їхніх облич, вони навіть нічого не зрозуміли", — говориться в повідомленні.

Епізод із "подарунком" викликав неоднозначні реакції в мережі. Очевидно, багато людей висловили свою підтримку та співчуття, засуджуючи таку неповажну поведінку представників "адміністрації".

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Ремонт по-кацапськи": У мережі показали, як окупанти "ремонтують" дахи у Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк