03.08.2023, 13:04

"Виключно для військових": В окупованому Сєвєродонецьку "магазини" ростуть, як гриби

Сєвєр

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області відкривається велика кількість магазинів, але в них продаються не продукти та промислові товари.

У мережі з'явилися свіжі кадри з міста, які оприлюднив ТГ - канал "]]>Северодонецк/ЛХС 1934]]>", передає Час Пік.

Окупанти продовжують розповідати казки про "налагодження" мирного життя у Сєвєродонецьку та відновлення цивільної інфраструктури. У місті відкрилась велика кількість магазинів, які продають "товари" для російських військових. 

Судячи з фото, "військторги" працюють у різних районах міста. 

Російські пропагандисти не втомлюються клепати сюжети про те, як "налагоджується життя" у Сєвєродонецьку. Багато хто вірить, що місто "відроджується" й жити стало "простіше і краще", тому намагаються повернутися в окуповане місто, щоб хоч щось зберегти зі свого майна. У мережі з'явилася свіжа інформація про те, що відбувається в окупованому місті. Враження від побаченого на власні очі сильно відрізняються від почуттів, викликаних після перегляду пропагандистських сюжетів.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

​​​​​​​Про підозру повідомлено неодноразово судимому мешканцю Луганщини, який воював у складі загону "Шторм"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк