08.08.2023, 13:17

У Сєвєродонецьку окупанти розпочали розподіл відібраного у підприємців майна: В ОВА розповіли про ситуацію в області

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області місцева "влада" на власний розсуд розподіляють торгові приміщення між підприємцями.

Про це повідомляє пресслужба Луганської ОВА у Фейсбук, передає Час Пік.

Повідомляється, що шантаж підприємців набирає обертів у Сєвєродонецьку. Окупаційна "влада" міста забрала у власне використання торгові площі, право власності на які не було ніким підтверджено у встановлені терміни.

"Щоб отримати під магазин приміщення, розташоване у вигіднішому місці, потрібно домовитися з так званою владою", - повідомили у пресслужбі.

В ОВА також зазначили, що для проїзду в окупований Рубіжний потрібен вже подвійний дозвіл.

"Вже понад тиждень, як загарбники ускладнили в'їзд до Рубіжного. Однак цього їм виявилося замало. І тепер, окрім пропуску від окупаційної адміністрації, потрібен ще й дозвіл військових РФ. Домовився з гауляйтером - знайди спільну мову з росіянами", - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі розповіли й про ситуацію на фронті:

"Наші військові утримують позиції на обох напрямках у Луганській області. Так, відбито чергову спробу ворога штурмувати на південь від Новоселівського. Окупанти підсилюють артилерійські обстріли вздовж усієї лінії фронту. У ворожий вогонь потрапили Білогорівка та Кузьмине. Але кількість не переростає в якість. Руйнування трапляються, значні просування – ні”.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "За особливою схемою окупантів": як у Сєвєродонецьку "розвивається" бізнес

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк