09.08.2023, 09:17

Обстріл Лисичанська: з'явилася перша інформація щодо "прильотів"

оккупированный Лисичанск

В окупованому Лисичанську на Луганщині напередодні було "неспокійно". Як заявила окупаційна влада, місто кілька разів зазнавало обстрілів.

В окупованому Лисичанську 8 серпня внаслідок обстрілу спалахнула квартира у 4-поверховому житловому будинку. Про це повідомила прес-служба т.зв. ГУ МНС по "ЛНР", передає Час Пік.

"О 14:46 на лінію "101" міста Лисичанськ надійшло повідомлення, що внаслідок обстрілу сталося загоряння квартири на четвертому поверсі чотириповерхового житлового будинку на вулиці Свердлова", - йдеться у повідомленні.

На момент прибуття рятувальників у квартирі горіли меблі та домашні речі. Загиблих та постраждалих немає.

Під час "переклички" у місцевому чаті люди трохи розповіли про ситуацію у різних районах Лисичанська.

"Зідзвонювалася щойно з Лисичанськом, район Малахіта, все добре...", "На РТІ все нормально", "Зідзвонювалася щойно з Лисичанськом, район Водоканалу, все добре", "Район Супутника щойно відписалися, все було тихо", "Гушили чотириповерхівку по Свердлова...", "На офіційному сайті фото є й інформація. Гасили після прильоту. Більше нічого додати не можу", - пишуть у мережі.

оккупированный Лисичанск оккупированный Лисичанск

Ввечері 8 серпня стало відомо, що ЗСУ завдали удару по місцям розташування окупантів на околицях Лисичанська.

"Наші воїни нанесли удар із застосуванням касетних боєприпасів по місцям скупчення русні на околицях Лисичанську. Дані по втратах рашистів уточнюються", - ]]>повідомляє]]> Telegram-канал "Трикутник".

Цю інформацію пізніше підтвердив т.зв. депутат "народної ради ЛНР" Юрій Юров, який, як пишуть російські ЗМІ, "виконує низку завдань на цьому напрямку в Донбасі".

"Противник веде обстріл околиць міста Лисичанськ із ствольної артилерії, використовуються касетні боєприпаси. Даних про жертви та руйнування поки що немає", - повідомив Юров.

Чекатимемо відомості від місцевих жителів, оскільки окупанти тепер засекречують інформацію про "бавовну", видаючи в ефір лише "правдиві" новини про обстріл мирних жителів.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк