09.08.2023, 17:56

Про підозру повідомлено "начальнику відділу у справах дітей, сім'ї та молоді" на Луганщині

прокуратура

За процесуального керівництва Щастинської окружної прокуратури Луганської області повідомлено про підозру місцевому мешканцю у колабораційній діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).

Про це повідомляє ]]>Луганська обласна прокуратура]]>, передає Час Пік.

За даними слідства, навесні 2022 року житель смт Станиця Луганська, колишній працівник структурного підрозділу Щастинської РДА почав співпрацювати з окупаційною владою РФ.

За свою активну проросійську позицію він отримав посаду "начальника відділу у справах дітей, сім’ї та молоді адміністрації Станично-Луганського району ЛНР".

Підозрюваний разом із представниками місцевої "прокуратури" та громадської організації "молода гвардія" періодично здійснює виїзди в населені пункти району. 

Крім того, фігурант співпрацює з активістами штабу Волгоградської області РФ, від імені якого передає елементи одягу дітям. Він всіляко дякує їм за надану так звану "допомогу".

Псевдоначальнику загрожує до 10 років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 15 років та з можливою конфіскацією майна.

Досудове розслідування здійснюють слідчі 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

"Все за свій рахунок": Жителі Лисичанська розповіли, як відбувається "відновлення" електропостачання у місті

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк