09.08.2023, 19:28

"Ніяких автобусів не буде": В окупованому Рубіжному "покращується" життя

Оксана Мовчан | Всі новини автора
Рубіжне

Жителі тимчасово окупованого Рубіжного Луганської області вимушені пересуватися містом пішки. Все тому, що так звана "адміністрація" відправила автобуси до іншого міста.

Про це повідомляє  Telegram-канал]]> "Rubezhnoe"]]>, передає Час Пік.

Так зване російське "визволення" не обіцяє нічого доброго. А окупантам, як і місцевій владі, справи немає до місцевого населення і відновлення міста. Всі в один голос запевняють, що все "налагодиться", як тільки "відсунуть фронт".

Саме тому "мер" Рубіжного вирішив відправити громадський транспорт до іншого міста. Якому населеному пункту "пощастило" наразі невідомо.

"Знищили місто. Навіщо таке "визволення"? Навіть ті, хто позитивно ставиться до РФ, тепер плюють їм у слід", - обурені мешканці Рубіжного.

Нагадаємо, що днями були "прильоти" по місцю скупчення окупантів у Рубіжному. Поки офіційна "влада" та окупаційні ресурси мовчать, у мережі вже опублікували фото наслідків обстрілу.

За словами учасників іншого чату, на деяких вулицях приватного сектора міста "визволителі" почали з'їжджати з "орендованих" помешкань у невідому напрямку.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

"Під пісні Газманова промивали мізки": Окупанти вивезли дітей Донбасу на військово-патріотичні збори до Пензи

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк