10.08.2023, 08:32

У Запоріжжі вдалося реанімувати людину, яку вважали загиблою: подробиці удару РФ

Увечері 9 серпня війська РФ атакували житловий квартал Запоріжжя. "Надточною" зброєю зруйновано храм та торгові точки у Шевченківському районі.

Про це повідомив керівник Запорізької ОВА Юрій Малашко, передає Час Пік.

"На щастя, одна людина, за попередніми даними, не подавала ознак життя, реанімована героїчними медиками! Кількість загиблих від російської ракетної атаки зменшилася до двох людей. Глибокі співчуття рідним і близьким загиблих", - написав він у своєму Telegram-каналі.

Як повідомив глава МВС України Ігор Клименко, спочатку інформація була про трьох загиблих.

"На щастя людину, яку вважали одним із загиблих, реанімували. Семеро людей поранено. Рятувальники оперативно загасили пожежу в господарській будівлі. Поліція провела поквартирний обхід житлових будинків. Загиблих або травмованих не виявили. Постраждали люди, які під час прильоту перебували на вулиці", – повідомив Клименко.

За повідомленням керівника ВП Андрія Єрмака, під час обстрілу Запоріжжя росіяни використовували ракети "Іскандер".

"Тип ракети поки що встановлюється - попередньо "Іскандер". Удар завдано по території храму святих апостолів Петра і Павла ПЦУ", - написав він в Telegram.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк