16.08.2023, 11:32

"Зобов'язані платити всі": Жителям Сєвєродонецька оголосили тарифи на воду та норми витрат на 1 особу

Иллюстративное фото / Открытый источник

Жителям окупованого Сєвєродонецька зробили черговий "сюрприз". З 1 липня відновилося нарахування за послуги централізованого водопостачання та водовідведення.

Жителям окупованого Сєвєродонецька нагадали, що за комунальні послуги треба платити. З 1 липня відновилося нарахування за послуги централізованого водопостачання та водовідведення. І не має значення, чи є у вас вода, повідомляє Час Пік.

Сєвєродончани, що залишилися в окупованому місті, не раз скаржилися, що централізоване водопостачання у місті не відновили на 100%. Хоча "влада" й рапортує про те, що у Сєвєродонецьку відновлено подачу води, люди продовжують скаржитися на проблеми з водопостачанням.

Частина населення так і сидить без води, інші скаржаться, що вода не видавлює на верхні поверхи. Також чимало нарікань на якість води. Незважаючи на це, сєвєродончан попередили, що відновилося нарахування за надані послуги.

Окупаційну адміністрацію не турбує, чи є у людей вода і чи є у людей можливість оплачувати комунальні послуги. В окупованому місті, де немає роботи, а ті, кому пощастило працевлаштуватися, давно не бачать зарплати, людей просто поставили перед фактом.

Людям оголосили норми витрат води на 1 особу та тарифи. У цьому випадку трохи пощастило тим, у кого встановлено прилади обліку води – є надія, що вони платитимуть лише за використану воду. Тим, хто не має лічильників води, мабуть доведеться платити і за воду, якої немає, і за річки, які бігтимуть вулицями зруйнованого міста...

оккупированный Северодонецк

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк