18.08.2023, 13:29

На території "звільненої" Луганщини окупанти шантажують місцеве населення

Оксана Мовчан | Всі новини автора
Луганська

На окупованій території Луганської області мешканців шантажують "комунальними послугами" та "перерахунком" пенсій. Якщо не отримав паспорт - електроенергії не очікуй, а про виплати взагалі не питай.

Про це повідомляє ТГ - канал ]]>"По Северу"]]>, передає Час Пік.

В Боровському власника магазина попередили про те, що електрику не під'єднають, доки продавчині не отримають нові "паспорти".

За словами мешканців Новопскова, ті хто не отримав "документ", вважаються іноземцями та можуть отримати тільки гуманітарку. 

Зокрема, почали відключати від електропостачання за борг лише у 200 кВт⋅год. Стосується це навіть пенсіонерів та малозабезпечених, при затримці у виплаті "пенсій та інших соціальних виплат".

"На Новопсковщині окупанти влаштували шантаж населення, яке не в змозі своєчасно сплатити за комунальні послуги", – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що на "звільненій" Луганщині російські загарбники продовжують примусову паспортизацію населення. До "ЛНР" вже прибули спостерігачі із Москви, які перевіряють виконання примусових заходів.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

"Життя кипить": У мережі показали, як зараз виглядає центральний ринок в окупованому Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк