23.08.2023, 15:31

У лисичанському кінотеатрі "Дружба" сьогодні сталася пожежа: що відомо

Марина Гончар | Всі новини автора
дружба

Сьогодні, 23 серпня, у тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області сталася пожежа. За свіжою інформацією, приблизно о 7 годині ранку загорілася будівля колишнього кінотеатру "Дружба". Окупанти стверджують, що вогонь спалахнув унаслідок загоряння сміття на першому поверсі будівлі.

Про це повідомили у пропагандистських чатах, передає час Пік.

Згідно з повідомленнями окупантів, горіло сміття на першому поверсі, але пожежу вдалося швидко ліквідувати. Водночас причини спалаху поки що залишаються невідомими, постраждалих немає.

​​​​​​​

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що завдяки кремлівським пропагандистам російські телеглядачі впевнені, що у "звільненому" Лисичанську люди живуть щасливо та безтурботно. Російська машина пропаганди продовжує клепати "красиві картинки".

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: "Бур'яни та ями по коліно": У мережі показали, як зараз виглядає окупований Лисичанськ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк