21.08.2023, 12:08

"Все під камерами та під запис": У Лисичанську невтомно працює російська машина пропаганди

В Лисичанске неутомимо работает российская машина пропаганды

Завдяки кремлівським пропагандистам російські телеглядачі впевнені, що у "звільненому" Лисичанську люди живуть щасливо та безтурботно. Російська машина пропаганди продовжує клепати "красиві картинки".

У російських новинах постійно з'являються "правдиві" сюжети про життя окупованого Лисичанська. Судячи з розповідей пропагандистів, люди раді "визволенню", всі проблеми людей оперативно вирішуються, і життя налагоджується, повідомляє Час Пік.

У новинах показують колони авто, які везуть гуманітарну допомогу, веселі розважальні акції, які влаштовують російські волонтери, роздачу гуманітарки та вдячних лисичан.

У цих "казках" не говорять про те, що Лисичанськ не сильно постраждав у порівнянні з сусідніми Сєвєродонецьком та Рубіжним. Але за рік окупанти так і не змогли повернути людям світло, воду, каналізацію та опалення.

Активно вирішуються лише питання відновлення старих пам'яток та організації пропагандистських "свят", під час яких відбувається "зомбування" місцевого населення та роздача подачок...

Усі "благодійні" акції росіяни влаштовують перед камерами, записують й документують "для історії". Отримав буханець хліба - подякуй на камеру, дали шкільну форму - голосно скажи спасибі на камеру, хочеш додатковий продуктовий пайок - розкажи, як добре живеться в "руському мирі"...

Місцеві жителі повідомляють, що окупований Лисичанськ буквально кишить російськими пропагандистами, які продовжують знімати казки про "відродження" міста.

Розповідь місцевого жителя про ситуацію у Лисичанську опублікувала Telegram-канал "]]>REGION 13]]>".

новости соцсетей

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк