24.08.2023, 12:26

Спецоперація на мисі Тарханкут: У ГУР підтвердили висадку бійців ГУР на території Криму

Спецоперация на мысе Тарханкут: В ГУР подтвердили высадку бойцов ГУР на территории Крыма

Вранці 24 серпня, у День Незалежності України, підрозділи ГУР Міноборони України здійснили висадку в окупованому Криму в рамках спецоперації на мисі Тарханкут.

У ГУР повідомили, що український десант висадився на мисі Тарханкут – західне узбережжя Криму. Там, де вчора було знищено російську систему ППО, повідомляє Час Пік.

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов повідомив, що у Криму відбулася битва за участю плавальних засобів та авіації.

За словами Юсова, "цілі досягнуто", втрат серед особового складу немає.

"У рамках спецоперації відбулася висадка особового складу на території півострова. Головне управління розвідки із взаємодією з військово-морським флотом провели спецоперацію, цілі досягнуто, втрат серед особового складу немає. Триває спецоперація, всі деталі ми не розкриваємо, є втрати серед особового складу противника, а також серед сил та засобів. Інформація про кількість втрат уточнюється", - сказав Юсов.

Раніше проєкт "Крим.Реалії" повідомляв, що 24 серпня з 5 години ранку біля населеного пункту Маяк на мисі Тарханкут було чути вибухи.

Російський Telegram-канал "SHOT", посилаючись на неназване джерело, ]]>пише]]>, що "українських диверсантів знищено". Традиційно, "друга армія світу" всіх "перемогла"...

"Російська пропаганда вже кричить, що "ДРГ уничтожена". Однак z-пабліки, які наближені до військових, бідкаються, що "Никто не уничтожен. ДРГ ВС Украины ушла без потерь", - повідомляє Telegram-канал "БУТУСОВ ПЛЮС".

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк