28.08.2023, 12:57

"Прильоти щодня і не тільки по околицях": Обстановка у Кремінній від очевидців

Віктор Білий | Всі новини автора

У тимчасово окупованій Кремінній Луганській області, за словами очевидців, є практично всі комунікації, але "прильоти" почастішали, і "не тільки по околицях".

Час Пік зібрав кілька повідомлень із місцевих чатів, які характеризують обстановку у місті:

"За обстановкою, як і раніше, непередбачувано, буває затишшя, перерви, але як було голосно і напружено, так і залишилося. Прильоти щодня і не тільки по околицях, по місту теж летить, переважно у вечірній або ранковий час. Вдень якось терпимо Хтось вже настільки звик, що для них якщо щільно місто не обстрілюють, то вже й у місті тиша і все добре”.

"Вдень дуже спекотно, а ночі вже досить прохолодні. Городи вже упорядковують, прибирають і перекопують, готують до осені та зими".

"У місті практично всі комунікації є. Почалися часткові відновлювальні роботи: за деякими багатоквартирними будинками змінюють вікна на пластик, навіть тим, у кого дерев'яні вікна чи непошкоджені, роблять ремонт всього будинку. Адреси вказувати не буду, знаю будинки, які цього року вже точно ніхто ремонтувати не буде".

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: "Бублики та цукерки": У Кремінній багатодітні сім'ї отримали "допомогу" від окупантів - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк