25.08.2023, 17:24

"Бублики та цукерки": У Кремінній багатодітні сім'ї отримали "допомогу" від окупантів - фото

Віктор Білий | Всі новини автора

Так звана "адміністрація" Кремінського району на Луганщині провела на камеру акцію до 1 вересня. Роздавали гуманітарні набори багатодітним сім'ям.

Про це пишуть пропагандистські ресурси, повідомляє Час Пік.

"Фахівці відділу у справах сім'ї та дітей адміністрації Кремінського району роздали гуманітарні набори багатодітним сім'ям, сім'ям у яких дітей виховує один із батьків. І сім'ям, у яких виховуються діти-сироти у с. Булгаківка та Нова Астрахань", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що "акцію проведено напередодні 1 вересня. Діти отримали кошти гігієни, іграшки, канцелярію та солодощі".

Однак користувачі мережі зазначили, що пакети замалі "бублик та цукерки, що більше нічого запропонувати дітям?".

"Та черговий піар... Ай та ми, молодці".

"Ну правильно іграшки та гігієна, а навчання якось пройде знову повз".

Раніше заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр відзначила, що ситуація на фронті сходу України залишається складною.

"На Лиманському напрямку ворог безуспішно штурмує з метою витіснення українських військ у районах Серебрянського лісництва, Кремінної, Білогорівки Луганської області. Крім того, зараз у цьому напрямку ворог планує перегрупуватися та замінити війська", - заявила Маляр.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: Погрожують залишити без медичної допомоги: як окупанти "роздають" пенсіонерам паспорти РФ на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк