28.08.2023, 17:59

У Сєвєродонецьку місцями з'явилися зв'язок та інтернет, - соцмережі

мобильная связь

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області з'явився мобільний зв'язок та інтернет, але не у всіх районах.

Про це повідомляє Telegram-канал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>" з посиланням на регіональні чати, передає Час Пік.

За словами користувачів мережі, "піймати" зв'язок можна у старих районах міста, в районі вул. Донецької та біля центрального ринку.

"Пишуть, у Сєвєрі (Сєвєродонецьку - ред.) частково з'явився зв'язок та інтернет у старих районах. Але зв'язок поки ловиться в районі Донецької в одному місці",

"Так, з'явився мобільний інтернет. О 11-й включили сьогодні. У старих добре, у нових слабше чи немає. Здзвонювалися по WhatsApp",

"У районі центрального ринку ловить зв'язок", - стверджують користувачі мережі.

Варто зазначити, що підтвердити або спростувати інформацію з соцмереж на даний момент неможливо. Час Пік продовжує стежити за ситуацією у регіоні.

Як повідомлялося раніше, ВПО з Сєвєродонецька, Лисичанська, Рубіжного та інших населених пунктів Луганської області, які залишилися без роботи, можуть розраховувати на допомогу у працевлаштуванні. Як отримати допомогу - читайте у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: Звільнення Криму у 2023 році - відбудеться чи ні?: Прогноз таролога

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк