29.08.2023, 12:58

У Луганській області ЗСУ знищили ППО окупантів за 25 млн доларів - відео

Українські військові на ділянці фронту на Луганщині за допомогою дрону завдали поразки зенітно-ракетному комплексу "Тор-М1" російських окупантів.

Відео військовослужбовців 92-ї окремої механізованої бригади ЗСУ опублікувала пресслужба Луганської ОВА у Telegram-каналі, передає Час Пік.

Зазначається, що українські військові виявили російський комплекс ППО "Тор-М1" на одному із напрямків у Луганській області.

Удару по ЗРК завдала рота ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" за допомогою FPV-дрону.

"Влучним ударом FPV-камікадзе "ахіллесівці" вивели з ладу автономний самохідний зенітний ракетний комплекс, вартість якого становить близько $25 млн", - повідомили в ОВА.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: РФ витрачає елітні підрозділи для захисту вразливих позицій на півдні України - ISW

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк